Први Виртуелни сајам запошљавања

Сајам је 20. маја од 10 до 16 часова

Сајам је 20. маја од 10 до 16 часова

Национална служба за запошљавање организује први Виртуелни сајам запошљавања, који ће се одржати у четвртак, 20. маја 2021. године, у периоду од 10 до 16 часова. Сви кандидати који су заинтересовани и траже запослење, могу да се од данас (10. маја) пријаве и региструју на www.nsz-sajamzaposljavanja.rs .

Како је саопштила Национална служба за запошљавање, на сајму је обезбеђено учешће 70 компанија које траже нове запослене, а 7.500 регистрованих учесника (тражилаца посла) имаће прилику да разговара са послодавцима.

Број места је ограничен, а учешће на сајму је бесплатно. Заинтересовани се могу пријавити са било ког уређаја (мобилни телефон, таблет, лаптоп, десктоп рачунар), без потребе инсталирања додатног софтвера.

Сајам се организује уз подршку глобалног Програма „Миграције и развој“ који у Србији спроводи Немачка организација за међународну сарадњу – ГИЗ.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.