У Новој Вароши нових 30 центиметара снега !

Градске улице проходне - Нова Варош

Градске улице проходне - Нова Варош

У Новој Вароши је од синоћ пало 20 до 30 центиметара новог снега, на планинама и више, а и даље веје. Сви магистрални и регионални путни правци су проходни, али се саобраћај одвија успорено.

Снега има доста и на локалним путевима. Возе и трактори са раоницима за сада се успешно боре са падавинама, али се и поред тога до појединих планинских засеока може само теренским возилима

-Из сеоских месних заједница за сада  нема притужби на стање на путевима. Наставићемо да пратимо ситуацију, и уколико буде потребе адекватно реаговати- каже Бранко Бјелић, заменик председника општине Нова Варош.

Снег на Благосвести у Новој Вароши није велико изнеђањење, јер је пре пар година обилно падао и крајем маја. Како хронике бележе, снега у овом делу Србије није једино било у јулу и августу.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.