Сутра нова седница Скупштине општине Нова Варош

Осма седница у новом сазиву

Осма седница у новом сазиву

Нова седница Скупштине општине Нова Варош, осма у овом сазиву, одржаће се у четвртак 25. марта, а због тренутне епидемиолошке ситуације и ово заседање је у великој сали Дома културе.

Уколко одборници прихвате предлог др Бранка Поповића, председника Скупштине, гласаће се о предлозима 12 одлука и закључака. Поред нове Одлуке о грађевинском земљишту, на дневном реду наћиће се и измене и допуне Одлуке о општем уређењу, чистоћи и комуналној хигијени на територији наше општине.

Пред одборницима ће се наћи и извештај о прошлогодишњем раду и финансијском пословању Туристичке организације „Златар“, као и извештај о степену усклађености и планираних и реализованих активности из Програма пословања предузећа „Енергија Златар НВ“ у 2020. Одборници ће морати и да  се изјасне о томе да ли има потребе за ангажовање екстерне ревизије завршног рачуна буџета општине за прошлу годину.

Бираће се и нова Општинска изборна комисија, у складу са резултатима последњих локалних избора, као и председник и чланови Савета за родну равноправност и Савета за младе.  

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.