И даље непроходни многи локални путеви

У грду без већих проблема у саобраћају

У грду без већих проблема у саобраћају

Тешка механизација још увек се бори са сметовима на више локалних путева у нововарошком крају. Најтежа ситуација је у месним заједницама Божетићи и Јасеново, али надлежни у општини кажу да ће у току данашњег дана сви непроходни путни правци бити очишћени.

У протекла три дана пало је око пола метра новог снега, а слаб снег и јутрос пада. Проблем путарима праве сметови који су на појединим планинским превојима високи и до два метра.

- Проблема је највише на путевима који воде ка засеоцима изнад 1.200 метара надморске висине, али све расположиве екипе су на терену и раде на чишћењу сметова. Непроходни су поједини путни правци у Буковику, Дебељи, Јасеновачком Трудову, Мишевићима, Негбини. Непроходан је и пут од Љепојевића према Јавору, а саобраћај се одвија отежано и на другим локалним путним правцима- каже председник општине Нова Варош Радосав Васиљевић.

Након синошњег колапса, саобраћај је нормализован на деоници магистрале од Бистрице до Борове главе, као и на регионалном путном правцу преко Златара.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.