На Сајму запошљавања у понуди 80 радних места

Траже се и трговци

Траже се и трговци

Сајам запошљавања у Новој Вароши , који већ годинама уназад организује НСЗ-Филијала Пријепоље, биће одржан у четвртак 20.априла у сали хотела „Језеро“, у периоду од 11 до 13 сати.

Биће то прилика да двадесетак послодаваца са бизнисом регистрованим на територији нововарошке општине понуде 80 слободних радних места из различитих подручја рада и степена стручне спреме.

Како најављују организатори, у шареноликој понуди привремених или сталних послова предњачиће они текстилне струке (конфекционари и шивачи), а шансу ће имати и дипломирани економисти, доктори ветерине, пољопривредни и шумарски инжењери, технолози, метало-стругари, машин бравари и брусачи, пластичари, конобари, кувари, месари, трговци, пољопривредни и ветеринарски техничари, заступници продаје осигурања. Траже се и радници на пилани, помоћни радници, пољопривредни инжењери за заштиту биља...

-Многа незапослена лица су управо на сајмовима запошљавања одржаним претходних година пронашли прво запослење, док су послодавци који су их ангажовали били задовољни њиховим знањем и залагањем. Надамо се да ће тако бити и овога пута- кажу у пријепољској Филијали НСЗ која, поред тамошње, покрива и општине Нова Варош, Прибој и Сјеницу.

На евиденцији тржишта рада за ове четири општине налази се, иначе, укупно 18.500 незапослених лица, од којих су 2.124 Нововарошанина.Њих стотину је са факултетском дипломом.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.