Нововарошанин возио са 1,93 промила, на трежњењу четворица!

За полицију пуне руке посла (Фото: телеграф.рс)

За полицију пуне руке посла (Фото: телеграф.рс)

Саобраћајна полиција је током викенда и Дана државности на путевима у нововарошком крају затекли четворицу мушкараца који су возилима управљали у стању веома тешке и тешке алкохолисаности и искључили их из саобраћаја. Сва четворица возача су задржана до 12 сати ради истрежњења, након чега су приведени надлежним прекршајним судовима

Полиција је у Новој Вароши зауставила мушкарца старог 44 године који је возио „пежо“ са 1,93 промила алкохола, док је на магистралном путу у Кокином Броду заустављен возач стар 45 година који је управљао „фијат пандом“ са 1,92 промила алкохола у организму.

-У Новој Вароши затечен је четрдесетшестогодишњи мушкарац који је 'алфа ромео' возио са 1,34 промила алкохола у организму, док је на магистралном путу заустављен и двадесетседмогодишњак који је управљао аутомобилом 'рено меган' са 1,25 промила алкохола у организму-саопштила је Полицијска управа Пријепоље.

Полиција је такође из саобраћаја искључила још четворицу мушкараца због вожње под дејством алкохола и против њих поднела прекршајне пријаве из Закона о безбедности саобраћаја.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.