Конак „Вук“ на Бабића Брду почео са радом

На пансион ће моћи да прими 59 гостију - Конак

На пансион ће моћи да прими 59 гостију - Конак "Вук"

Конак „Вук“ на Бабића Брду коначно је почео са радом. Моћи ће да прими 59 гостију и један је од већих туристичких објеката изграђених последњих година на Златару.

Конак „Вук“ располаже са 1.200 квадрата, а изграђен је на 20 ари плаца у четинарској шуми испод „Панорамe“ и регионалног пута, недалеко од хотела „Златарски бисери“. У власништву је породице Вука Ћировића из Нове Вароши, који годинама држи кафану под именом „Шилерова“ испод трибина градског стадиона на Браношевцу.

-Конак има 13 комфорно опремљених соба и шест апартмана из којих поглед пуца све до Јавора и Голије . Уз кухињу је и ресторан, као и два паркинга за 30 возила. Радови су етапно трајали од 2007. године и до сада је уложено 500.000 евра- каже власник Вук Ћировић.

Објекат има три спрата, приземље и поткровље.На пролеће ће једна од камених тераса добити дечју играоницу, а изградиће се и подземна гаража и завршити уређење окућнице. Биће ту и других садржаја, који ће додатно обогатити понуду.

У сезони у Конаку „Вук“ биће запослено и до 20 људи.

- Већи број гостију очекујмо од 8. Фебруара, док ће за Сретење бити попуњени сви капацитети. Добру посету очекујемо и након тога. Долазак су најавиле и спортске екипе из Србије и окружења, а договорили смо сарадњу и са туристичким агенцијама- каже Ћировић.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.