Почело одвожење снега из града

Чистиће се и током викенда - јутрос у центру града

Чистиће се и током викенда - јутрос у центру града

Радници и механизација Комуналног предузећа „3. септембар“ и „Путева Златар“ почели су јутрос по налогу општине Нова Варош, са одвожењем снега из града. Снег се тера на привремену депонију грађевинског отпада испод православног гробља на Зебиновцу.

Снег ће најпре бити очишћен и одвежен из Карађорђеве и Улице Светог Саве, а затим према приоритетима и из других делова града. Чистиће се и током викенда, па из општинске управе моле грађане да склоне возила паркирана на коловозима и тротору како би се посао што брже и квалитеније обавио. Наредних дана коначно ће бити очишћена и новоизграђена пешачка стаза од стадиона на Браношевцу према насељу Шанац, коју због великог снега пешаци тренутнутно не могу да користе.

Због проблема са снегом, јуче је уведена ванредна ситуација на територији градскe, као и сеоских месних заједница Божетићи, Акмачићи, Негбина, Драглица, Јасеново и Бела Река. Ситуација се полако нормализује, али и даље има проблема на појединим сеоским путним правцима, где јак ветар прави сметове.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.