Сутра наставак прекинуте седнице СО Нова Варош

На дневном реду буџет за 2021.

На дневном реду буџет за 2021.

Седница Скупштине општине Нова Варош која је прекинута у петак, биће настављена сутра, у понедељак 21. децембра. Како би се испоштовале све епидемиолошке мере и она ће бити одржана у великој сали Дома културе, а почиње у 10 сати.

На дневном реду је буџет општине Нова Варош за 2021. годину, који је пројектован на 756 милиона динара. Одборници ће расправљати и о предлогу одлуке о комуналним таксама, као и о програмима  пословања Комуналног предузећа „3. септембар“, „Енергије Златар НВ“ и Регионалне санитарне депоније „Бањица“.

Заседању неће моћи да присуствује шеф опозицоне ГГ „Опстанак“ Димитрије Пауновић, коме је у петак након инцидента председник Скупштине општине др Бранко Поповоћ изрекао меру удаљења са седнице. Како смо већ писали, до инцидента је дошло након што председник Скупштине није дозволио одборницима опозиције да образложе своје предлоге за допуну дневног реда који према његовим речима, нису поднети у складу са Пословником. У знак протеста одборници „Опстанка“ најпре су блокирали скупштинску говорници, да би након што је одређена пауза Пауновић оборио сто за којим седе председник Скупштине, његов заменик и секретар.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.