Пред одборницима предлог новог ребаланса општинског буџета

Седница је у четвртак 26. новембра у 10 сати

Седница је у четвртак 26. новембра у 10 сати

Како би се испоштовале све епидемиолошке мере уведене због епидемије короне, и пета седница новог сазива Скупштине општине Нова Варош одржаће се у Дому културе. Заказана је за четвртак 26. новембра и за њу је председник Скупштине др Бранко Поповић предложио дневни ред у коме су 22 тачке.

Уколико одоборици прихвате предлог, разматраће се извештај о извршењу општинског буџета у првих девет месеци ове године, као и извештаји о прошлогодишњем раду Комуналног предузећа „3. септембар“ и Туристичке организације Регије западна Србија.

На дневном реду је и предлог другог ребаланса. Овим ребалансом општински буџет неће претрпети значајније корекције на приходовној страни. Наиме, унутар опредељених позиција предложена је прерасподела средстава у износу од 3,6 милиона динара како би се измирили текући трошкови у Туритичкој организацији „Златар“ и хотелу „Панорама“.

Пред одборницима ће се наћи и план рада Туристичке организације „Златар“ за 2021. годину, као и програм рада Предшколске установе „Паша и Наташа“ за школску годину која је у току. Међу предложеним тачкама су и извештаји о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања Регионалне санитарне депоније „Бањица“ и „Енергије Златар НВ“, за период од јануара до септембра ове године

Одборници ће се изјашњавати и о предлогу за разрешење старих и именовање нових чланова школских одбора основних школа у Јасенову и Радоињи. Бираће се и нови чланови Надзорног одбора Комуналног предузећа „3. септембар“ и Управног одбора Дома културе „Јован Томић“.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.