Златибор домаћин регионалне кошаркашке АБА 2 лиге

Од 9. до 18. новембра биће одиграно 28 утакмица

Од 9. до 18. новембра биће одиграно 28 утакмица

Први од три турнира регионалне кошаркашке АБА 2 лиге играће се на Златибору, од 9. до 18. новембра, а домаћини су КК Златибор и Општина Чајетина. Због актуелне епидемиолошке ситуације ове године промењен је формат такмичења, па ће се АБА 2 лига играти у такозваном „балону“.

На турниру на Златибору учествоваће 14 екипа из бивших југословенских република, а за десет дана такмичења биће одиграно 28 утакмица, уз поштовање свих епидемиолошких мера и без присуства публике. Сви мечеви се играју у дворани Туристичко-рекреативног центра Златибор, док ће се тренинзи одвијати у недавно реконструисаној спортској хали у Чајетини. Све екипе биће смештене у једном хотелу на Златибору, техничка лица у другом, с тим што све учеснике турнира очекује карантин па из хотела неће моћи да излазе осим на утакмице и тренинге.

Сезону Друге АБА лиге отвара меч између Слободе из Ужица и Ловћена са Цетиња. Свакодневно ће на програму бити три утакмице, које ће се играти у терминима од 13, 17 и 21 сат, са изузетком суботе и недеље када су на програму по два сусрета. Поред њих, на турниру на Златибору играће још и Студентски центар, Работнички, Хелиос, Младост Земун, Борац Бањалука, Спарс, МЗТ, Подгорица, Сутјеска, Златибор, Ђироки и Горица.

* * *
Пројекат „Чајетинска хроника на сајту Варошких новина“ је суфинансиран из буџета Општине Чајетина
(Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства)

                                                                     

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.