На Играма у Сарајеву бронза за одбојкашице из Нове Вароши

Злато на државном, а бронза на Међународном финалу

Злато на државном, а бронза на Међународном финалу

Одбојкашице из Нове Вароши освојиле су бронзану медаљу на Међународном финалу Спортских игара младих које се игра у Сарајеву. У утакмици за треће место у одбојци на песку Жана Пушичић и Андријана Недовић савладале су своје вршњакиње из Осијека у Хрватској.

Наша екипа у уличном баскету - Имана Бајровић, Лана Матовић, Тања Пушичић и Наташа Чоловић и тренир Наташа Бучевац, није на жалост успела да освоји медаљу. У утакмици за треће место поражене су од екипе из Крушевца. Прво место у овој дисциплини припало је екипи Дубровника, а друго Сарајеву.

-Да смо имали мало више среће могли смо и до финала. И бронзана медаља је међутим огроман успех- каже тренер одбојкашица Слободан Јојевић.

У Сарајеву се на Међународном финалу у десет спортских дисциплина надмећу дечаци и девојчице млађи од 16 година из Србије, Хрватске и Босне и Херцеговине који су постигли најбоље резултате на квалификационим државним турнирима. Србија на на овом такмичењу, од 20. до 24. октобра, има око 270 такмичара у малом фудбалу, одбојци на песку, уличном баскету, рукомету, одбојци, стоном тенису, тенису, атлетици, шаху и популарној игри „између две ватре“.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.