У Чајетини испитивање корисника о квалитету комуналних услуга

Испитивање траје до 15. новембра

Испитивање траје до 15. новембра

Општина Чајетина почела је са испитивањем колико су корисници задовоњни радом два јавна комунална предузећа, „Златибор“ и „Водовод Златибор“. Испитивање ће бити спроведено у периоду од 15. октобра до 15. новембра , а грађани ће путем ове анкете моћи да изразе своје мишљење о квалитету услуга.

-У наредних месец дана спровешћемо испитивање задовољства корисника услуга сакупљања и транспорта комуналног отпада, снабдевања пијаћом водом и одржавања канализације на територији општине Чајетина. Кроз ово испитивање желимо да чујемо мишљење наших грађана о квалитету услуга и унапредимо комуникацију између грађана и оба комунална предузећа- каже Марија Јеремић, помоћник председника општине Чајетина за односе са јавношћу.

Упитници ће бити доступни у штампаној форми на писарници општинске управе општине Чајетина као и на наплатним местима комуналних јавних предузећа. Могу се попунити и електронским путем на званичном веб сајту оптшине www.cajetina.org.rs (online упитник), као и на сајтовима ова два комунална предузећа - www.kjpzlatibor.rs и www.vodovod-zlatibor.org и на њиховим Фејсбук страницама.

-Поред тога имаћемо подршку од Удружења пензионера општине Чајетина које ће својим члановима проследити упитнике на попуњавање. У сусрет нам је изашла и Туристичка организација Златибор која ће упитнике спроводити и у сарадњи са пружаоцима угоститељских услуга. Најстарије суграђане на терену ће испитивати Геронто служба општине Чајетина- каже Марија Јеремић.

Испитивање се спроводи у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина и уз финансијску подршку Владе Шведске кроз Програм „Подршка локалним самоуправама у Србији на путу ка ЕУ – Друга фаза“.
 * * *
Пројекат „Чајетинска хроника на сајту Варошких новина“ је суфинансиран из буџета Општине Чајетина
(Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства)
                                                                                  

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.