РХ Центар "Златар", четврти покушај продаје

Почетна цена 2,3 милиона евра

Почетна цена 2,3 милиона евра

Републичка дирекција за имовину и Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање расписали су нови оглас за имовину бившег Рехабилитационог центра „Златар“ који је одавно под кључом. Ово је четврти покушај продаје. На прва два нико од заинтересовних није доставио понуду, док је трећи оглас поништен крајем јула ове године јер су се на списку нашле и парцеле на којима су водопривредни објекти у власништву општине.

Почетна цена комплетне имовине Бањског комплекса за превенцију, лечење и рехабилитацију кардиоваскуларних оболења „Златар“ износи 2,3 милиона евра, док је крајњи рок за предају понуда 26. октобар. Поред комплекса објеката укупне површине 12.298 квадратних метара, на продају је и више од осам хектара земљишта на најлепшем делу планине. 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.