Рекордна посећеност у Дино парку на Златибору

У августу 40.000 посета (Фото: ТО Златибор)

У августу 40.000 посета (Фото: ТО Златибор)

Златиборски локалитети, намењени забави и уживању најмлађих, али и осталих генерација, и овог лета остварили су одличну посету, а у неким случајевима, попут Дино парка и Торника, поставили и нове рекорде.

Према речима ПР менаџера Дино парка Славице Марић, парк у срцу Златибора је овог лета оборио све досадашње рекорде кад је реч о посећености.

- Са правом можемо рећи да смо једна од најпосећенија локација на Златибору, али и у земљи, са 70 000 посетилаца у јуну, јулу и августу. Са близу 40.000 посета, август је месец који је оборио све рекорде посећености. Парк је познат по богатом програму садржаја, па је уз све мере предострожности које смо спровели, био идеална локација за децу и породице - оцењује Марић.

Осим шетње поред диносауруса, пажњу посетилаца је привукло мноштво нових садржаја. Према речима наше саговорнице, најмлађи су уживали у електричним аутомобилима, а старија деца у квадовима, аир софт полигону и јахању коња. Зоолошки врт и ергела коња обогаћени су новим становницима, а прелепи бели липицанери су привлачили огромну пажњу посетилаца.

- Ту су и авантура парк, зип лајн за децу и одрасле, банџи трамболина, али и незаобилазни тјубинг са тзв. летећим гумама. Старији посетиоци су уживали у шаху, голфу, стоном тенису на спортском терену. Морамо истаћи лепоту парка, уредност, хигијену и беспрекорно одржавање, по чему смо већ постали препознатљиви код наших посетилаца, о чему сведоче и коментари на друштвеним мрежама - каже Марић.

(Извор: ТО Златибор)

* * *
Пројекат „Чајетинска хроника на сајту Варошких новина“ је суфинансиран из буџета Општине Чајетина
(Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства)

                                                                      

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.