У Чајетини млади спортисти до даљњег без тренинга

Општина Чајетина

Општина Чајетина

Општина Чајетина препоручила је спортским селекцијеама и тимовима млађег узраста који немају такмичења да до даљњег обуставе тренинге. Одлука је пре два дана донео локални Штаб за ванредне ситуације у циљу сузбијању ширења короне, мада је епидемиолошка ситуација на Златибору стабилна а нови случајеви корона вируса јаваљу се тек спорадично.

- Препоручује се да спортске селекције и тимови млађег узраста које тренирају и припремају се, а не такмиче се и не учествују у лигашким такмичењима и турнирима, да током месеца септембра, до даљњег, односно до безбеднијих епидемиолошких услова, обуставе тренинге и припреме. Са предузимањем препоручених мера треба почети одмах - наводи се се у саопштењу Штаба за ванредне ситуације општине Чајетина.

Иначе, Чајетина је једина општина Златиборског округа у којој у јеку епидемије корона вируса није увођена ванредна ситуација, и у којој не важе никакве посебне мере осим оних које је наложила држава.

* * *
Пројекат „Чајетинска хроника на сајту Варошких новина“ је суфинансиран из буџета Општине Чајетина
(Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства)

                                                                                

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.