Сутра нова седница Скупштине општине Нова Варош

Заседање је у Дому културе

Заседање је у Дому културе

Одборници ће сутра, четвртак, 17. септембра, опет у скупштинске клупе. За трећу седницу новог сазива предложен је обиман дневни ред, а пред одборницима ће се, између осталог, наћи и предлог за први ребаланс овогодишњег буџета.

Као и прве две, и ова седница Скупштине општине Нова Варош одржаће се у великој сали Дома културе, уз поштовање свих превентивних мера прописаних због епидемије короне. Уколико буде усвојен дневни ред који је предложио председник скупштине др Бранко Поповић, одборници ће расправљати о предлогу за измену пословника о раду локалног парламента, а разматраће и нацрт одлуке о изгледу и употреби грба и заставе општине Нова Варош.

Пред одборницима наћиће се и извештаји Комуналног предузећа „3. септембар“, Регионалне санитарне депоније „Бањица“ и „Енергије Златар НВ“ о степену усклађености планираних и реализованих активности у првих шест месеци ове године, као и предлог Оперативног плана организације васпитно-образовног рада за децу Предшколске установе „Паша и Наташа“. На дневном реду је и предлог за измену финансијског плана Програма за заштиту животне средине , а разматраће се и Програм заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта за ову годину. Како се планира, гласаће се и о предлогу за именовање в.д. директора Јавне установе „Спортски објекти“.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.