Здрава Србија: Историјска победа слободарског народа Црне Горе

Здрава Србија

Здрава Србија

Црногорски народ извојевао је велику историјску и демократску победу, и упркос бројним притисцима и претњама из Црне Горе и региона, и најавама инцидената, у којима ће наводно учествовати опозиционе странке, под покровитељством Србије и братске Русије. Успео је да порази диктаторски режим Мила Ђукановића и оконча вишедеценијски терор једног човека и његових политичких партнера – изјавио је Милан Стаматовић, председник Здраве Србије (ЗС), поводом резултата парламентарних избора који су у недељу 30. августа одржани у Црној Гори..

-Поносни смо на слободарски црногорски народ, али и на припаднике српскe мањине и Српску православну цркву (СПЦ) који су покренули огроман талас незадовољства и започели борбу против Ђукановићеве самовоље, бранећи имовину и светиње СПЦ, чиме је недемократској црногорској власти задат најтежи ударац, што су потврдили и данашњи резултати парламентарних избора – истиче Стаматовић.

-Уверени смо да Црна Гора и њене институције више никад неће бити заробљене у рукама појединца и једне политичке странке, већ да ће припадати свим њеним грађанима који ће одлучивати о њеној судбини и будућности, у складу са Уставом и законима државе који ће се спроводити у општем, а не у појединачном интересу – закључује Стаматовић.
                                                                                            * * *

Пројекат „Чајетинска хроника на сајту Варошких новина“ је суфинансиран из буџета Општине Чајетина

                                                                              

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.