Понављају се избори у Амзићима, гласа се 1. јула

Бирачко место отворено од 7 до 20 сати

Бирачко место отворено од 7 до 20 сати

Мештани Амзића сутра ће опет на биралишта, али се на поновљеним изборима гласа само за републички парламент. Бирачко место у згради школе у центру села у среду 1. јула биће отворено од 7 до 20 часова.

На републичким и локалним изборима 21. јуна, у Амзићима је од 77 уписаних гласало 59 бирача, односно 76,62 посто. Убедљиву победу тада је однела листа „Александар Вучић - за нашу децу“.

- Одлуку да се у Амзићима поново гласа за републички парламент донела је Републичка изборна комисија због логичко рачунске грешке која је уочена у записнику. На осталих 40 бирачких места у нашој општини није било неправилности –каже Мирел Рољевић, начелник Општинске управе у Новој Вароши.

Одлуком РИК сутра се поново гласа на укупно 234 бирачка места у Србији на којима су поништени избори због низа уочених неправилности.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.