Трећи покушај продаје имовине бившег Центра "Златар"

Почетна цена 2,3 милиона евра

Почетна цена 2,3 милиона евра

Републичка дирекција за имовину и Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање расписали су трећи оглас за имовину бившег Рехабилитационог центра „Златар“, јер на предходна два није било заинтересованих за куповину бањског комплекса који годинама не ради.

Почетна цена комплетне имовине Бањског комплекса „Златар“ износи 2.344.091 евра и она је, сходно закону, за 40 посто мања у односу на процењену вредност. Рок за достављање понуда је 9. јул.

Укупна површина објекта здравствене намене који се продаје износи 12.298 квадратних метара, а у понуђеном пакету је и девет катастарских парцела укупне површине око 4,5 хектара.

Тендерску документацију током трајања прва два огласа (у октобру и децембру прошле године) откупиле су укупно три компаније, али ни једна од њих није у предвиђеном року уплатила депозит, нити доставила понуду.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.