Раде Васиљевић: Грађани знали да цене наш рад!

Убедљиво - са прославе у просторијама СНС

Убедљиво - са прославе у просторијама СНС

Напредњаци и њихови коалициони партнери из ГГ “Нови људи за Нову Варош“ и Санџачке демократске партије синоћ су прославили убедљиви тријумф на локалним изборима. У локалној скупштини листа „Александар Вучић –За нашу децу“ имаће вероватно 16 одборника, што је довољно да самостално формирају власт.

-Очекивали смо победу и веровали да ће грађани знати да цене све што смо урадили у протекле три године. Тако је и било и зато се захваљујемо свим житељима општине који су нам својим гласом пружили поверење да наставимо даље путем развоја и просперитета. И свима онима који нас нису гласали, а испунили су своје право и обавезу да изађу на биралишта – рекао је на прослави победе први на напредњачкој листи и актуелни председник општине Радосав Раде Васиљевић.

-Током кампање, која је била тешка, пуна лажи и подметачина од стране наших политичких противника, инсистирали смо на резултатима рада и учинку који је видљив на свим пољима.Пред грађане смо изашли и са јасним планом и циљевима за даље, апострофирајући јаку копчу са државом, која ће нам и у наредне четири године значајно помоћи да реализујемо све планиране програме и пројекте- каже Васиљевић.

Васиљевић сматра да коалицији СНС-ГГ-СДП има довољно стручних и квалитетних људи да самостално и успешно обавља власт. О томе да ли ће евентуално укључити још неку од изборних листи које су прошле цензус, разговараће се, каже,  тек када Општинска изборна комисија званично прогласи резултате избора.

-Оно што је сигурно да никаквих преговора неће бити са онима који су о нама лагали, клеветали нас на сваком кораку, подметали „клипове“ и по сваку цену покушавали да нас уруше – додао је Васиљевић.

Окупљеним страначким активистима, који су током кампање на терену поднели највећи терет, обратио се и напредњак др Бранко Бјелић. Он је, између осталог, нагласио да су грађани Нове Вароши, а и Србије, и овог пута наградили рад, квалитет и заједништво.

-Одличан изборни резултат је награда за досадашњи предан рад, али и велика обавеза да већ сутра кренемо још боље и снажније како бисмо оправдали поверење бирача и од Нове Вароши направили још боље место за живот- додао је Бјелић.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.