У Златиборском округу 13 нових случајева короне

У Новој Вароши укупно 15 инфицираних

У Новој Вароши укупно 15 инфицираних

У Златиборском округу регистровано је 13 нових случајева короне. Седам новооболелих је из Ужица, четворо из Сјенице, док је по један инфицирани у Ариљу и Пријепољу. На жалост, још једна особа је преминула од последица инфекције овим вирусом. У питању је особа женског пола старости 76 година из Ариља.

Како је саопштио Завод за јавно здравље Ужице, од почетка епидемије до данас у Златиборском округу је укупно потврђено 230 случајева инфекције COVID-19. Највише заражених је у Ужицу, 71. У Бајиној Башти корона вирусом су инфициране 33 особе, у Ариљу 23, Сјеници 22, Пожеги 21, Прибоју 19, Чајетини 14,Пријепољу 10 и Косјерићу 2. У Новој Варши су прекључе регистрована три нова случаја, па је укупно 15 инфицираних.

Укупан број опорављених је 158, а тренутно је активно 58 случајева инфекције вирусом COVID-19.Од последица инфекције преминуло је укупно 14 особа.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.