И ПУПС уз нововарошке напредњаке!

Добра сарадња - са састанка код председника општине

Добра сарадња - са састанка код председника општине

Општински одбор Партије уједињених пензионера Србије у Новој Вароши подржаће на локалним изборима листу „Александар Вучић-За нашу децу“, на којој је 27 кандидата из редова Српске напредне странке, ГГ „Нови људи за Нову Варош“ и Санџачке демократске партије.

Овакву одлуку предложио је локални огранак странке , а потвдио Извршни одбор ПУПС-а за Златиборски округ. Њихови представници посетили су јуче првог на изборној листи напредњака, актуелног председника општине Радосава Васиљевића и са њим разговарали о подршци на локалним изборима и успостављању чвршће сарадње након завршетка овог изборног процеса.

-Позивамо наше чланове, симпатизере и све пензионере да у недељу 21.јуна у што већем броју изађу на биралишта у Новој Вароши и подрже листу под редним бројем један, на оба изборна листића – и за нововарошки и за републички парламент – каже за „Варошке новине“ Сретен Селаковић, координатор ПУПС-а за Златиборски округ и члан Извршног одбора странке. Он истиче да су се за подршку напредњачкој листи на локалу определили јер се на њој налазе квалитетни кандидати, добри домаћини и људи од знања, али и од искуства.

Функциоери ПУПС-а оценили су да ова партија има одличну и коректну сарадњу са Српском напредном странком и да очекују да ће тако бити и у будућности.

-Напредњаци су препознали допринос ПУПС-а у укупном економском, политичком и друштвеном напретку Србије . Исти третман имали смо и на локалном нивоу где смо партиципирали у власти у претходне четири године. Како бисмо се изборили за што бољи положај пензионера у наредном мандату, неопходно је да својим гласом подржимо напредњачку изборну листу – истиче Селаковић и додаје да ће фокус политичког деловања ПУПС-а остати борба за континуираним и реалним растом пензија који мора пратити повећање плата, на побољшању свеукупних услова живота најстаријих, као и унапређењу живота и рада људи на селу.

Први на локалној листи „Александар Вучић- За нашу децу“ Радосав Васиљевић захвалио се на подршци ПУПС-а, уз твдњу да ће након избора сарадња ових политичких групација бити још чвршћа.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.