Тавник: Преврнула се цистерна с гасом

Саобраћај у прекиду на магистрали (фото:илустрација)

Саобраћај у прекиду на магистрали (фото:илустрација)

Цистерна која је превозила гас преврнула се вечерас на Тавнику у Торбељски поток, због чега је у прекиду саобраћај на магистрали Златибор -Кокин Брод.

Преврнута цистерна је капацитета 11.000 кубних метара и из ње цури метан. Припадници сектора за ванредне ситуације засипају је пеном како би се смањила концентрација гаса у ваздуху.

Полиција је блокирала ширу околину места несреће, а дежурају ватрогасци и хитна помоћ. Саобраћај се преусмерава на алтернативни правац преко Сеништа и бране на Радоињском језеру.

Срећом нема настрадалих, а узроци несреће још увек нису познати. Цистерна која се кретала из правца Ужица преврнула се у оштрој кривини испод Тавника према Негбини, на низбрдици деонице пута који на овом делу има три саобраћајне траке.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.