Нововарошанин изгорео у пожару у Чачку

Изгорео у подстанарској соби: Место несреће (Фото: В. Илић)

Изгорео у подстанарској соби: Место несреће (Фото: В. Илић)

Дејан Топаловић (34) из Јасенова код Нове Вароши изгорео је јутрос у својој подстанарској соби на Љубић кеју у Чачку. Пожар је избио око 6.10, а како се сумња узрок су или неисправне електричне инсталације  или опушак од цигарета, што ће тек установити истрага .

Топаловић је изгорео док је спавао у соби у објекту који је користио као подстанар. Како преносе чачански медији, ватрогасци су на место пожара стигли одмах по позиву, а ватрену стихију успели су да локализују за двадесетак минута. На жалост, за Топаловића није било помоћи. Настрадао је у пожару, а ватрогасци и полиција су његово беживотно тело пронашли у изгорелој кућици.

Трагично настрадали младић дуже време је живео у Чачку,а радио је у ауто-перионици човека у чијем је објекту живео као подстанар. Објекат се иначе налази близу приватне куће и киоска брзе хране, а само захваљујући брзој интервенцији ватрогасаца пламен се није проширио на околне објекте.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.