Конкурс за пријем на обуку 45 будућих полицајаца у ПУ Пријепоље

Обука 1.060 полазника за потребе 27 полицијских управа

Обука 1.060 полазника за потребе 27 полицијских управа

Министарство унутрашњих послова расписало је конкурс за упис 1.060 полазника за основну полицијску обуку, за потребе свих 27 полицијских управа у Србији. Конкурс је отворен до 5. јуна, а кандидати за полазнике имају могућност да се приликом пријаве изјасне за које радно место место желе да прођу стручно оспособљавање.

Од укупног броја полазника њих 45 ће након завршене обуке посао добити на подручју Полицијске управе Пријепоље. Од тога, пет полазника на радно место полицајца у полицијским станицама Пријепољу, Новој Вароши и Прибоју, а 40 полазника на радно место граничног полицајца у станицама граничне полиције Пријепоље, Увац и Лим.

Од укупно 1.060 полазника Центра за полицијску обуку, 510 ће се стручно оспособљавати за обављање послова и задатака униформисаног полицијског службеника на радном месту полицајац, 250 саобраћајни полицајац и 300 на радном месту гранични полицајац.

Услови конкурса могу се наћи на сајту Министарства унутрашњих послова www.mup.gov.rs и сајту Центра за основну полицијску обуку www.copo.edu.rs.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.