Нова акција добровољног давања крви

Последња организована 26. марта

Последња организована 26. марта

Општинска организација Црвеног крста у Новој Вароши организује у среду 13. маја нову акцију добровољног давања крви. Акција се спроводи у Дому културе „Јован Томић“, у времену од 9 до 15 сати.

Из Црвеног крста позивају све људе добре воље, а који су здрави и имају од 18 до 65 година старости, да се укључе и дају крв. Због епидемије вируса короне и ова акција ће, као и предходна 26. марта, бити спроведена уз појачане мере предострожности.

-У овим условима појачаних мера заштите грађана изазваних коронавирусом, морамо још више да бринемо једни о другима. Дајући крв шаљемо поруку да живот не сме да буде доведен у питање, било када, да здравство мора несметано да ради и пружа услуге сваком човеку који је у стању те потребе – каже Милена Јојевић, секретар Црвеног крста у Новој Вароши.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.