У Златиборском округу коронa посустаје

Од почетка епидемије 151 случај инфекције

Од почетка епидемије 151 случај инфекције

У Златиборском округу други дан за редом нема новооболелих од короне. Прекључе је тестирано 100, а јуче још 73 особe, али ниједна није позитивна на COVID-19.

Како је саопштио Завод за јавно здравље Ужице, од почетка епидемије до данас тестирано је 2034 особe а укупно је потврђен 151 случај инфекције новим корона вирусом.

-У Ужицу су 42 особе биле позитивне на корона вирус, у Бајиној Башти 27, Ариљу 19, Пожеги 16, Прибоју 16, Новој Вароши 11, Пријепољу 9, Сјеници 6, Чајетини 4 и Косјерћу 1. Од последица инфекције опоравиле су се укупно 62 особе. Умрло је њих 11, од чега у Новој Вароши четворо, а Ариљу и Пријепољу по двоје, док је у Ужицу, Бајинј Башти и Прибоју забележен по један смртни случај- кажу у Заводу за јавно здравње Ужице.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.