Дом културе: Богат програм и у априлу

Сутра и прекосутра традиционални концерт: КУД Дома

Сутра и прекосутра традиционални концерт: КУД Дома

Нововарошани ће и током априла имати прилику да присуствују разноврсним садржајима у Дому културе "Јован Томић", а прво је на програму традиционални концерт КУД-а који делује под окриљем ове установе. По традицији 31. март и 1. април (петак и субота) резервисани су за целовечерње концерте КУД-а, који ће у оба дана почети у 20 сати.

Најмлађе поклонике позоришта ће 6.априла обрадовати наступ београдског театра „Максимус Арт“ са дечјом хит представом „Заљуби се Цица у принца“, а оне нешто старије гостовање првака Народног позоришта из Крушевца, који ће се домаћој публици премијерно представити 26.априла комадом „Лепотица Линејна“.

-У преговорима смо да у периоду од 20.до 24.априла будемо домаћини дечјег музичког интернационалног фестивала, који окупља учеснике узраста од седам до 18 година. Прилично је извесно и гостовање једног популарног хора из Бугарске. У међувремену ће бити попуњен и биоскопски репертоар, а током последње седмице априла публику очекује изложба и промоција Александра Радојевића, архитекте по чијем је пројекту грађен нововарошки Дом културе – најављује Михрија Хаџић, директорка Дома цултуре “Јован Томић”.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.