Због кршења забране кретања кажњено 12 Нововарошана

У три општине прекршајна пријава против 44 лица

У три општине прекршајна пријава против 44 лица

Против 12 лица из Нове Вароши полиција је током ванредног стања поднела прекршајну пријаву због кршења полицијског часа и одлуке о забрани кретања.

Током ванредног стања, од 16. марта до 7. маја, у три општине које покрива Полицијска управа Пријепоље, припадници Министарства унутрашњих послова поднели су укупно 29 прекршајних пријава због кршења полицијског часа, као и 15 пријава против грађана старијих од 65 година због кршења одлуке о целодневној забрани кретања.

У Пријепољу је поднето 16, у Новој Вароши 12, а у Прибоју свега четири пријаве. Полиција је у овом периоду поднела прекршајну пријаву и против 12 лица која немају пребивалиште у ове три општине али су одлуку о забрани кретања кршила током боравка на подручју Полицијске управе Пријепоље.

Сва ова лица су кажњена новчано, казном у износу од 50 хиљада динара.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.