Нововарошанкa, стара 81 годину, трећа жртва короне

У Златиборском округу 126 инфицираних

У Златиборском округу 126 инфицираних

Нововарошанка стара 81 годину, трећа је жртва короне у нашој општини и укупно десета у Златиборском округу. Пре ње су из Нове Вароши од последица инфекције преминула два мушкарца, старости 62 и 87 година.

Како је јутрос саопштио Завод за јавно здравље Ужице, од последњег извештаја до данас тестирано је још 45 особа са подручја Златиборског округа од којих je десет позитивно на COVID-19 – шест у Ужицу, три у Бајиној Башти и један у Пожеги.

Од почетка епидемије до данас тестирано је 1036 особа а укупно је потврђено 126 случајева инфекције новим корона вирусом, и то Ужице – 38, Бајина Башта – 25, Ариље – 17, Нова Варош – 10, Пожега – 10, Пријепоље – 9, Прибој -9, Сјеница – 5, Чајетин и Чајетина – 3. Косјерић и даље одолева и једини је град у овом делу Србије у коме до сада није забележен ни један случај заразе.

До сада је 55 пацијената отпуштено кући са болничког лечења, од којих су четворо из Нове Вароши.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.