У Златиборском округу нових 10 случајева заразе

Укупно 116 заражених

Укупно 116 заражених

Са подручја Златиборског округа тестирано је још 65 особа од којих је десет позитивно на нови корона вирус  – шест у Ариљу, два у Ужицу и по један у Бајиној Башти и Чајетини.

Како је саопштио Завод за јавно здравље Ужице, од почетка епидемије до данас тестирано је 991 особа а укупно је потврђено 116 случајева инфекције COVID-19 . Највише их је у Ужицу 32. У Бајиној Башти су 22 особе инфициране, у Ариљу 17, Новој Вароши 10, Пријепољу 9, Прибоју 9, Пожеги 9 и Сјеници 5, док су у Чајетини регистрована 3 случаја заразе. Косјерић је и даље једина општина у овом делу Србије у којој до сада нема потврђених случајева инфекције.

Укупно је до сада опорављено 19 особа. У Ужицу 5, Бајиној Башти 5, у Пожеги, Прибоју и Чајетини по две особе, у Пријепољу, Новој Вароши и Сјеници по једна.

Укупан број умрлих је 9. У Пријепољу, Новој Вароши и Ариљу по два преминула и по један у Бајиној Башти, Прибоју и Ужицу.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.