Корона у Новој Вароши узела нову жртву

Укупно инфицирано 106 особа из Златиборског округа

Укупно инфицирано 106 особа из Златиборског округа

Преминуле су још две особе из Златиборског округа инфициране новим корона вирусом. Ради се о особама мушког пола из Нове Вароши (старости 87 година ) и Ужица (65). Ово је иначе други Нововарошанин који је преминуо од последица короне.

Oд последњег извештаја до данас тестирано је још 49 особа са подручја Златиборског округа од којих je девет позитивно на COVID-19 – три у Пожеги, три у Бајиној Башти, две у Прибоју и једна у Ариљу.

Како је саопштио Завод за јавно здравље Ужице, од почетка епидемије до данас тестирано је 926 особа а укупно је потврђено 106 случајева инфекције новим корона вирусом, и то Ужице – 30, Бајина Башта 21, Ариље 11, Нова Варош – 10, Пријепоље – 9, Прибој – 9, Пожега – 9, Сјеница – 5 и Чајетина – 2. Косјерић је и даље једина општина у овом делу Србије у којој није регистрован ни један случај инфекције.

Укупан број опорављених је 19, а умрлих девет. 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.