Пијаца почиње са радом у понедељак 27. априла

Била под кључом месец дана -пијаца у Новој Вароши

Била под кључом месец дана -пијаца у Новој Вароши

Градска пијаца у Новој Вароши почеће са радом у понедељак 27. априла , пошто је Влада Србије ублажила мере борбе против коронавируса. Пијаца ће бити отворена сваког дана, осим недељом, у времену од 6 до 15 часова. 

-Пре отварања пијаце, радници нашег предузећа извршиће дезинфекцију свих тезги и радних површина као и целокупног простора који заузима градска пијаца- каже Сузана Шуљагић, директорка Комуналног предузећа „3. септембар“ које газдује пијацом.

Из овог предузећа апеловали су тим поводом на све продавце и купце да се придржавају прописаних мера заштите и да одржавају прописану удаљеност, а све у циљу здравствене безбедности и једних и других.

-Због тога ће тек свака друга тезга бити заузета, док ће продавци морати да носе заштитне маске и рукавице- каже Шуљагићка.

Осим постора на коме се продају пољопривредни производи градска пијаца у Новој Вароши има и робни део, као и халу за продају млечних и сувомеснатих производа. Понедељак остаје пазарни дан.

Све пијаце у Србији  затворене су 30. марта због увођења ванредног стања.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.