У Новој Вароши нови случај короне, девети по реду

У Златиборском округу  до сада  85 позитивних

У Златиборском округу до сада 85 позитивних

У Новој Вароши је забележен нови случај инфекције корона вирусом, девети по реду. Како је саопштио Завод за јавно здравље Ужице, од последњег извештаја тестирано је још 30 особа са подручја Златиборског округа од којих су две позитивне на COVID-19, у Бајиној Башти и Новој Вароши.

Од почетка епидемије до јуче у 15 сати у Златиборском округу тестирано је 730 особа а укупно је потврђено 85 случајева инфекције новим корона вирусом и то, Ужице – 25, Бајина Башта – 14, Пријепоље – 9, Нова Варош – 9, Ариље – 8, Прибој – 7, Пожега – 6, Сјеница – 5 и Чајетина – 2 .

Од короне су се опоравила још два пацијента, по један у Прибоју и Бајиној Башти, па је укупан број опорављених 19. Од последица инфекције преминуло је укупно седам особа, међу којима и једна из Нове Вароши.

Косјерић је једина општина у Златиборском округу, и једна од пет у целој Србији, у којој до сада није забележен ни један случај заразе.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.