Никола Селаковић: Само је Вучић гарант просперитета!

На јединство око Вучића: Селаковић у Драглици

На јединство око Вучића: Селаковић у Драглици

Оно што се догодило у Новој Вароши да једна одборница СНС прода мандат, прикључи се опозицији и тако утиче на формирање власти, десиће се и на нивоу Републике уколико подршку народа у првом кругу председничких избора не добије Александар Вучић. Удружиће се и “кусо и репато“ против напредњака и нашег председничког кандидата који је својим примером и резултатима рада Владе на чијем је челу показао како се држава води и земља диже “из пепела” – рекао је високи функционер СНС Никола Селаковић на јуче одржаним предизборним скуповима у Новој Вароши и Драглици.

Бивши министар правде позвао је житеље златарског краја да 2.априла не расипају гласове, дајући их кандидатима који немају, како је казао, никакву шансу да седну у фотељу на Андрићевом венцу.

-Не верујете ни ви, ни било ко други да, рецимо, Милан Стаматовић може бити будући председник Србије. Зато не бацајте глас, а поготово не наседајте на приче попут оне да ће вам се путеви асфалтирати из буџета општине Чајетина. То је немогуће – оценио је Селаковић.

-Ја познајем председника чајетинске општине, ниједну ружну реч нећу рећи за њега. Али, дужан сам да вам кажем да Чајетина никада не би успела да сопственим средствима изгради ауто-пут до Златибора или ски-центар, као ни да реализује многе друге капиталне пројекте да није било државних пара-каже Селаковић.

Селаковић је позвао Нововарошане на саборност и јединство око Вучића јер једино он, како је устврдио, има програм и државник је који зна шта хоће. У претходних неколико година земља је финансијски стабилизована, са инфлацијом нижом него икада, отворено је око 130.000 нових радних места, изграђено 360 школа и болница, двоструко више ауто-путева него за време бивших режима, као и 55 фабрика широм Србије, нагласио је функционер СНС-а.

-Ако Вућићу помогнемо да победи у првом кругу и потом настави путем економског развоја, једна таква фабрика биће отворена и у Новој Вароши. У озбиљним смо преговорима да се управо на овом подручју изгради погон за прераду кромпира. Александар Вућић подржао је и предлог руководства ЕПС-а да се испод Радоињског језера започне градња реверзибилне ХЕ Бистрица 2, дупло јачег капацитета од свих постојећих електране на Увцу што ће омогућити просперитет читавог краја. Само ове две ствари би за вас требало да буду довољан мотив да изађете на биралишта и на изборном листићу заокружите кандидата под редним бројем шест – истакао је Селаковић, који је,иначе, у разговору са грађанима, упутио и низ критика на рачун локалне владајуће коалиције.

-На власти су више од пола године и нису урадили апсолутно ништа, нису способни ни да очисте путеве изграђене у време напредњачке власти. Потрошили су време и новац који су им у наслеђе оставили такође претходници из СНС-а. Кад оду у Београд, могу само у некој од кафана да попију кафу јер су им сва државна врата затворена – рекао је члан Председништва СНС.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.