У Златиборском округу од короне преминуле још две особе

У Округу укупно 46 случајева инфекције

У Округу укупно 46 случајева инфекције

Oд последица корона вируса на подручју Златиборског округа преминуле су још две особе, жена из Прибоја стара 76 година, и мушкарац из Ариља, стар 68 година.

До сада је , на жалост, преминуло укупно четворо људи и сви су имали друга придружена хронична обољења. У претходна два смртна случаја радило се о женској особи из Пријепоља (63 година) и мушкарцу из Бајине Баште (78).

Од последњег извештаја, до јуче у 15 сати, тестиране су још 22 особe са подручја Златиборског округа од којих су две позитивне на нови корона вирус (COVID-19), једна у Бајиној Башти и једна у Ужицу.

Како је јутрос саопштио Завод за јавно здравље Ужице, од почетка епидемије до данас тестирано је 400 особа, а укупно је потврђено 46 случајева инфекције. Највише заражених – 10, је у Ужицу. У Пријепољу и Бајиној Башти по девет особа је инфицирано корона вирусом, у Новој Вароши шест, а у Прибоју четири. У Пожеги је троје заражених, по двоје у Чајетини и Сјеници, а једна у Ариљу.

Према последњим подацима, у Србији је корона вирусом заражено 3.380 људи, а преминуле су 74 особе.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.