Уместо на зеленој, пољопривредни производи на интернет пијаци

Не ради током ванредног стања - пијаца у Новој Варошо

Не ради током ванредног стања - пијаца у Новој Варошо

Нововарошки пољопривредници који имају проблема са пласманом због ванредног стања и затварања зелених пијаца, моћи ће да своје производе понуде посредством портала „Агропонуда“, а да бесплатно поставе свој оглас на интернет пијаци помоћи ће им саветодавци Пољопривредне саветодавне и стручне службе „Ужице“.

„Агропонуда“ (www.agroponuda.com) је портал на коме се могу пронаћи понуде пољопривредних газдинстава из целе Србије и који је доступан трговцима и откупљивачима. За ажурирање и администрацију сајта задужени су саветодавци ПССС „Ужице“. Понуду формира сам пољопривредни произвођач, а оглас је на сајту видљив 15 дана.

Из Општине Нова Варош позвали су све пољопривреднике који имају потешкоћа у пласману услед ограничења кретања грађана и затварања зелених пијаца, да се јаве Пољопривредној саветодавној и стручној служби „Ужице“. Контакт телефон је 031/513-754, а понуда се може послати и путем електронске поште на мејл pssuzice@sbb.rs

-Уколико су регистрована пољопривредна газдинства са територије општине Нова Варош заинтересована да своје примарне пољопривредне производе понуде у оквиру „Агропонуде“, потребно је да саветодавцима из ПССС „Ужице“ доставе своје личне податке (име и презиме, број пољопривредног газдинства -БПГ, јединствени матични број грађана -ЈМБГ, контакт телефон и адресу), као и врсту и количину производа који желе да продају преко овог сајта- каже се у саопштењу Општине Нова Варош.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.