У Златиборском округу од короне преминуле две особе

Инфицирано 37 особа

Инфицирано 37 особа

Од последица инфекције корона вирусом у Затиборском округу су протеклих дана преминуле две особе, саопштио је Завод за јавно здравље Ужице. У питању су мушка и женска особа, просечне старости 70,5 година, а како се незванично сазнаје преминули су жена из Пријепоља и мушкарац из Бајине Баште.

У последња 24 часа тестирано је још 25 особа са подручја Златиборског округа од којих су четири позитивне на вирус COVID-19, и то две у Пријепољу, једна у Пожеги и једна у Ариљу, што је први случај инфекције регистрован у граду на Рзаву.

Од почетка епидемије тестирано је 335 грађана, а вирус је потврђен у 37 случаја – девет у Пријепољу, седам у Ужицу, по пет у Бајиној Башти и Новој Вароши, четири у Прибоју, три у Пожеги, два у Чајетина и по један у Сјеници и Ариљу. У Златиборском округу, једино у Косјерићу нема инфицираних.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.