За пензионере ће сутра бити отворено 20 трговинских радњи

Куповина у термину од 4 до 7 сати изутра

Куповина у термину од 4 до 7 сати изутра

Полицијски час продужен је на 60 сати, и трајаће од петка од 17 сати до понедељка у 5 ујутру- најновија је мера Владе Србије како би се сузбило ширење епидемије вирусом корона.

У складу с тим, пензионери и лица старија од 65 година уместо у суботу у набавку иду дан раније. Сутра, у петак, за њих ће продавнице и апотеке бити отворене у времену од 4 до 7 часова. Овај термин резервисан је само за најстарије, који ће у Новој Вароши моћи да пазаре у 20 трговинских радњи:

Списак радњи - Нова Варош

Мера потпуне забране кретања за викенд неће важити за пољопривреднике који ће моћи да обављају радове на својим имањима. Од пре два дана, дозволе за кретање у време полицијског часа могу се добити електронски, и за њих могу да аплицирају привредници, пољопривредници и грађани који брину о другима.

Грађани ће своје кућне љубимце моћи да изведу сваког дана од 23.00 до 1.00 после поноћи, а суботом и недељом од осам до 10 часова ујутру.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.