Позив грађанима да сами очитају потрошњу воде и струје

Све док траје ванредно стање

Све док траје ванредно стање

Комунално предузеће “3. септембар”  и “Електропривреда Србије” позвали су грађане да сами очитају своја бројила и да стање утрошка воде и струје у марту доставе овим предузећима. Потрошња  ће се очитавати на овај начин све док траје ванредно стање проглашено због епидемије коју је изазвао вирус корона.

У Комуналном предузећу кажу да се апел односи на индивидуалне потрошаче , а да ће водомере у заједничким шахтама очитати радници водовода.

-Уколико сте у могућности, јавите нам стање вааших водомера путем телефона 033/ 62-840 или  на меил адресу 3.septembar@gmail.com, како бисмо фактурисали услугу испоруке воде. Уколико нисте у могућности да нам јавите стања, обрачун ће бити извршен по просечној потрошњи- каже се у молби Комуналног предузећа. 

Корисници услуга ЈП "Електропривреда Србије" потошњу струје могу пријавити на два начина. Један је да  стање и број бројила, као и датум очитавања, истакну на видном месту на улазу у своје објекте. Друга могућност је да да јаве стање са бројила позивом на број телефона који је одштампан на рачуну, или путем маила слањем података (име и презиме, адреса, ЕД број и стање на бројилу, датум очитавања) на маил адресе према локацији бројила.

-Потрошачи из општине Нова Варош, очитано стање са својих бројила могу пријавити локалној ‘Електродистрибуцији’ на број 033/61-569, сваког радног дана у времену од од 7 до 13 часова- кажу у овом предузећу.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.