Браношевац: Угашен пожар у солитеру!

Нема противпожарних апарата и црева: зграда на Браношевцу

Нема противпожарних апарата и црева: зграда на Браношевцу

Брзом интервенцијом комшија, ватрогасаца и радника Електродистрибуције спречено је ширење ватре са шпорета у једном од станова солитера у Улици Филипа Вишњића 16 на Браношевцу, изнад маркета „Кулина“.

Станари зграде са 32 стана, кажу да је пуком срећом избегнута права трагедија. Није било повређених, а причињена је мања материјална штета.

Комшинка је наиме око поднева осетила мирис сагоревања масти и видела дим кроз отворени прозор кухиње закључаног стана на 4. спрату и алармирала мали број станара, који се у том часу затекао у згради. Позвана су ватрогасци, као и радници Електродистрибуције, који су искључили струју.

Пре него што су стигли ватрогасци, комшије су развалиле врата и после неколико покушаја пробиле се кроз дим до места пожара. Мало је недостајало, кажу, да ватра ухвати завесу и висећу кухињу.

Станари кажу  да у петоспратној згради у кућиштима водоводних инсталација одавно нема црева, а недостају и противпожани апарати?!? Возачи не поштују упозорења да не паркирају кола испред трафостанице и на више места затварају противпожарни пут возилилима ватрогасаца.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.