Библиотека доставља књиге читаоцима на кућну адресу

Књиге се могу изнајмити телефоном -  Библиотека

Књиге се могу изнајмити телефоном - Библиотека "Јован Томић"

Градска библиотека „Јован Томић“ у Новој Вароши од сутра, 2. априла, затвара врата за посетиоце, али ће књиге читаоцима достављати на кућну адресу.

Заинтересовани чланови ће сваког радног дана, у времену од 9 до 12 часова, моћи да наруче књиге путем телефона 033/64-472, или на мејл bibliotekanv@gmail.com. Књиге се могу изнајмити и путем месинџера Фејсбук странице „Библиотека Нова Варош“.

-Уз помоћ волонтера Црвеног крста, читаоцима ће изнајмљене књиге бити достављeне на назначену адресу у најкраћем могућем року. На нови „режим рада“ прешли смо поштујући мере Владе Србије за спречавање ширења вируса короне, а у жељи да наши чланови и суграђани време код куће, у самоизолацији, проведу што лепше и квалитетније- каже Милана Јелић, директорка Библиотеке „Јован Томић“.

У Библиотеци кажу да им је од увођења ванредног стања порастао број читалаца, а добили су и доста нових чланова.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.