У Новој Вароши синоћ није било кршења забране кретања

Центар града синоћ пред почетак

Центар града синоћ пред почетак "полицијског часа"

У Новој Вароши синоћ није било кршења одлуке о забрани кретања свим лицима у времену од 20 сати до 5 часова ујутро. На почетку „полицијског часа“ грађани су као и у другим деловима Србије, са својих балкона и прозора аплаузом пружили подршку здравственим радницима који се боре против вируса корона.

Одлука о забрани кретања почела је да се примењује синоћ, а оним који је прекрше запрећено је кривичним пријавама, затвором и високим новчаним казнама.Током „полицијског часа“ напољу ће смети да буду само службена лица која су на дужности, као и они који су радно ангажовани у трећој смени и имају пропусницу за кретање.

Од јуче, током целог дана је у свим урбаним срединама апсолутно забрањен излазак на улицу свим лицима старијим од 65 година, док је у сеоским срединама и местима са мање од 5.000 становника забрањен излазак лицима старијим од 70 година.
 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.